GAZİŞEHİR GAZİANTEP – DENİZLİSPOR

STAD: KALYON STADYUMU

TARİH: 25 ŞUBAT 2018 PAZAR

SAAT: 15.30

HAKEMLER: ABDULKADİR BİTİGEN – OĞUZ KAĞAN ÇALIŞIR – SELAHATTİN ALTAY

YAYIN: BEIN MAX 2

Sezonun ilk maçında deplasmanda Denizlispor’a karşı tek gollü mağlubiyet alan Kırmızı – Siyah ve Beyazlı temsilcimiz, bu defa galip gelmek istiyor.

Kayseri A klasman hakemlerinden Abdulkadir Bitigen’in yarın Kalyon Stadyumunda saat 15.30’da çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın Max 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

BİR YOL TUTTURDUK GİDİYORUZ

Ligde son haftaların iki formda ekibi Gazişehir Gaziantep ile Denizlispor kozlarını yarın kozlarını paylaşacak. Konuk Denizlispor 2 maçtır, Gazişehir ise 6 maçtır üst üste kazanıyor. Bugün işimiz kolay değil… Rakibin işi de öyle… Ancak bir yol tutturduk gidiyoruz. Hırslı, istekli, mücadeleci ve takım oyununu yine ön plana çıkarırsak, galibiyet kaçınılmaz olacak. Yönetimin desteği, teknik ekibin bilgisi ve tecrübesi, futbolcuların galibiyet iştahları Gaziantep’i süper lig yolunda umutlandırıyor. Aslan yürekliler yarın sahada yine ellerinden gelenin fazlasını yaparak galibiyet serisini 7’ye çıkartmak istiyor.

TARAFTARLAR GÜVENİYOR

Neşemiz ve keyfimiz yerinde… Morallerimiz üst seviyeye çıktı. Sezon başından bu yana hiçbir takımın elde edemediği 6 maçlık galibiyet seri yakalamışken, bunu devam ettirme isteğimiz en büyük hakkımız. İşlerin iyi gittiği son dönemde bir galibiyet daha ne de güzel olur. Haydi Gazişehir, hız kesmeden aynı mücadeleyle kazan ve sevindir bizi… Bu taraftar size güveniyor. Bu seri bizi Play Off’un ötesinde ilk iki arasına girdirecek süper lig kapısını sonuna kadar açacak. Haydi Gaziantep’in şahinleri işinizi şansa bırakmayın, galibiyet serilerini sürdürün, bu şehir sizi altın harflerle tarihe yazacak.

DENİZLİ CEPHESİ

Denizlispor ve Ümraniyespor maçlarında elde edilen galibiyetler Yeşil – Siyahlı camianın moralini yükseltti.

Denizlispor As Başkanı Ali Fırat geçen hafta kazanmaları gereken bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını belirterek şunları söyledi;

Giresunspor galibiyetinin daha fazla anlam kazanması için Ümraniyespor karşısında da galip gelmemiz gerekiyordu. Güçlü rakiplerimiz karşısında galibiyet serisi yakaladık, futbolcularımız inançlarını ve azimlerini sahaya yansıtarak bu maçlardan galibiyetle ayrıldık, çok mutluyuz. Ligde ilk defa seri yakaladık ve bunu Gazişehir Gaziantep maçında da sürdürmek istiyoruz. Güçlü bir takıma karşı deplasmanda mücadele edeceğiz ama kazanan taraf biz olacağız”

MUHARREM TÜRKOĞLU