Dünyagöz Gaziantep, deneyimli hekim kadrosuna mevcut doktorları Op. Dr. Akgün Sayar, Op. Dr. Mehmet Vakıf Orhan ve Op. Dr. Osman Murat Aksoy’dan oluşan deneyimli ve saygın hekim kadrosunu güçlendirerek hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

RETİNA'DA TANINMIŞ HEKİM

Son olarak retina alanında bölgenin en tanımış hekimlerinden Op. Dr. Sibel Sevim ve şaşılık, glokom gibi alanlarda uzmanlığı ile isim yapmış olan Op. Dr. Uğur Aydın’ı transfer eden Dünyagöz Gaziantep Hastanesi’ne İstanbul, Ankara, Antalya ve Adana’da bulunan Dünyagöz hastanelerindeki hekimler de konsültasyon desteği veriyor.

BÜYÜK BİR TESİS

Dünyagöz Antep Başhekimi Op. Dr. Akgün Sayar, Dünyagöz Gaziantep’in bir yıl içinde çok daha büyük bir sağlık tesisine taşınacağını söyledi. Op.Dr. Akgün Sayar, “Dünyagöz Gaziantep, genişleyen kadrosu ve son teknoloji tedavi yöntemleri ile kısa sürede hem yerli hem de komşu ülkelerden yabancı hastaların göz sağlığında tercih ettiği en önemli kurumlardan biri haline geldi. Hastanemiz 2012 yılında daha büyük bir tesise taşınarak artan hasta potansiyeline en iyi hizmeti vereceğiz. Bunun yanısıra Suriye, İran, Irak, Lübnan ve Ürdün’den beklediğimiz hasta potansiyeli ile bölge ekonomisi de canlanacak.”