Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, öğrencilerle birlikte bilimsel bir yaklaşım içerisinde sosyal ve kültürel alanlarda uluslararası üniversitelerle rekabet edebilecek çağdaş bir Dünya Üniversitesi oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Büyük hedefleri olan, geniş ve derin bir vizyona sahip, topluma karşı sorumluluklarının farkında olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin kurulduğu günden beri, özgür düşünce ortamında bilgi üretmeyi ve öğrencilerinin vizyonunu genişletip yenilikçi ve girişimci ruhlarını ortaya çıkarmayı temel hedef edindiğini anlatan Yılmaz, "Geleceğe dair iyi bir kariyer planı yapan gençler için bir Üniversite’den bekledikleri tüm imkanları HKÜ’de bulmaları mümkün. Gaziantep’te bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi; akademik kadrosu, kampüs yaşamı, uluslararası bağlantıları, Amerika’da 1 dönem dil eğitimi, birçok sosyal yaşam olanağı sağlayan kampüs hayatı ve geniş yelpazede burs fırsatları ile üniversite adayı gençleri cezbediyor" dedi.

SAYIMIZ ARTIYOR

"Yolumuza devam ediyoruz" diyen Yılmaz, " Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü olarak, üniversitemizi tercih eden ve Ek Kontenjan döneminde tercih edecek olan öğrencilerimize öncelikle şu hususları aktarmak isterim; bilimin evrenselliğini ve araştırma ruhunu, özgürlükçü ve eleştirel düşünmeyi, insana, doğaya ve çevreye saygıyı, fırsat eşitliğini, bilgi ve ahlak uyumu ilkelerine dayalı bir eğitimi temel amaç edindik" ifadelerini kullandı. BÜLTEN