Gaziantep'te evinin önünde oynayan 10 yaşındaki çocuk, düğün magandalarının silahından çıkan kurşunun hedefi oldu.
Olay, Şahinbey ilçesi Dumlupınar Mahalllesi 66 Nolu Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 10 yaşındaki Muhammet Mustafa Z., Dumlupınar mahallesindeki evinin önünde oynarken, nereden ve kim tarafından ateşlendiği belli olmayan kurşunun hedefi oldu. Arkadaşlarıyla oyun oynarken aniden yere yığıldığı iddia edilen 10 yaşındaki Mustafa Z., ailesi tarafından Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralı çocuk acil servisteki ilk müdahalesinin ardından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

MERMİ ÇEKİRDEĞİ AKCİĞERE ÇOK YAKIN SAPLANMIŞ
Maganda kurşunu ile yaralanan çocuğun, Tıp Fakültesi'nde çekilen tomografisine göre, mermi çekirdeğinin sol omuz bölgesinden girerek akciğerine yakın bir noktada kemiğe saplandığı belirtildi. İlk belirlemelere göre hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen Muhammet Mustafa Z.'nin bir süre daha gözlem altında tutulduktan sonra mermi çekirdeğinin çıkarılması için ameliyata edileceği öğrenildi.

GÜN BOYU SİLAH SESLERİ DUYULDU
Öte yandan gün boyu, 10 yaşındaki çocuğun yaralandığı bölgedeki düğün alanlarından silah sesleri duyuldu. Silah sesleri YGS sınavı dolayısıyla bölgedeki bir okulda haber çekiminde bulunan kameralara da yansıdı. Olayın yaşandığı sokakta polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.