Demokrat Parti İl Başkanı Sabit Kılıç, beraberinde milletvekili adayları ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi ile geçmişe yolculuk yapan Kılıç ve adaylar, seçimi değerlendirdi. Kılıç, amaçlarının geçen seçimdeki oylarını arttırmak olduğunu söyledi.

12 adaylarının da Gaziantepli olduğunu belirten Kılıç, "Ayarladığımız iki adet seçim otobüsü ile gitmedik mahalle, köy ve cadde bırakmayacağız. Ne toplarsak kar deyip, önümüze bakacağız. İnsanlara uyumadığımızı ve ayakta olduğunu göstereceğiz. Amacımız 7 Haziran'daki seçimlerde oyumuzu arttırmak" dedi.

PARTİYE ÇAĞRI

Sabit Kılıç, önemli mesajlar verdiği konuşmasında; "Karamsar değiliz. 7 Haziran seçimleri bizim için önemli. Mevcut oyunumuzun üzerine ne kadar koyarsak bizim için kar. Burada temel hedef Demokrat Partililer. Partiye gönül verenler zaten bizimle. Ama olmayanlara çağrım; gelin birlik olalım" diye konuştu.

PIRIL PIRIL ADAYLAR

Beraberinde milletvekili adayı Omay Karata, Erdal Cömert, Cemal Dalbadan, Eski il başkanı Erdal Hamavioğlu ve Davut Akdoğan ile gazetemize gelen Sabit Kılıç, "adaylarımız pırıl pırıl. Hepsine partiye gönül veren adaylar" dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT