İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yapan ve Alanyaspor ile oynayacağı maç nedeniyle dönmeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda mücadele edecek.

Sezonun ilk yarısının sonlarına doğru iyi bir çıkış yakalayan mavi – beyazlı temsilcimiz, ikinci yarıya da Alanyaspor karşısında galip gelerek moralli başlamak istiyor.

Yaptığı transferlerle kadrosunu daha da güçlendiren PTT 1. lig temsilcimiz, dün kampı sona erdirdi ve maç saatini beklemeye başladı.

HEDEFTAN ŞAŞMAYACAKLAR

PTT 1. liginde hedefini süper lig olarak belirleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ilk etapta Play Off finallerine kalmak istiyor.

Ligde ilk 6 takım arasından kaldıktan sonra Play Off’tan süper lige yükselmeyi hedefleyen mavi – beyazlılar, yarın oldukça zorlu bir deplasmanda 3 puan avına çıkacak.

Ligin ikinci yarısında zorlu bir fikstürlerinin kendilerini beklediğini ifade eden mavi – beyazlı ekibin teknik patronu Hakan Kutlu, “Hiçbir mücadelemiz kolay geçmeyecek. Neticede hedefi olan bir takımız ve her mücadeleden galibiyetle ayrılmak zorundayız. Yarın deplasmanda ikinci yarının ilk maçını Alanyaspor ile oynuyoruz. Rakibimiz ile aramızda 1 puan fark var ve onlarda mutlaka kazanmak için sahaya çıkacaklar. Son derece çekişmeli bir mücadele olacak ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

GÖRÜCÜYE ÇIKIYORLAR

Ara transfer döneminde kadrosuna takviyeler yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da yeniler görücüye çıkıyor.

Alanzinho, Ali Tandoğan, Turgay Bahadır, Umut Sönmez ve Yasin Ozan şayet teknik direktör Hakan Kutlu şans verirse, yarın ilk defa mavi – beyazlı formayı giyecekler.

TRTSPOR YAYINLIYOR

Tarın saat 13.00’de Alanya Oba stadyumunda oynanacak olan Albimo Alanyaspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını TRT3 naklen yayınlıyor.

Bu maçı izlemek isteyen futbol severler yarın saat 12.30’da başlayacak olan Maç Başlıyor programı ile birlikte karşılaşmayı naklen izleme fırsatı bulabilecekler.

ALANYA CEPHESİ

Yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile kıendi sahasında karşılaşacak olan Albima Alanyaspor’da teknik direktör Gaziantepli Hüseyin Kalpar olacak.

Antalya temsilcisi Play Off finallerine katılabilmek amacıyla her maçını önemsiyor. Bu nedenle deneyimli teknik adam mavi – beyazlı temsilcimiz ile oynanacak mücadele de futbolcularına mutlaka kazanın talimatı verdi.

MUHARREM TÜRKOĞLU