Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne bir süre önce atanan İl Müdürü Süleyman Tüyer’i ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti. Tüyer, vatandaşla müteahhitler arasında terazi vazifesi gördüklerini söyledi.

TERAZİ GÖREVİ GÖRÜYORUZ

Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette inşaat sektörünün problemleri konuşuldu. İl Müdürü Süleyman Tüyer, müdürlüğün hizmetleri hakkında bilgi vererek başladığı konuşmasında “Biz vatandaş ile müteahhit arasında terazi vazifesi görmekteyiz. Bir tarafta vatandaş, diğer tarafta müteahhitler, her iki tarafında hakkını korumakla mükellefiz” dedi. Gaziantep’i gezdiğini ve şehircilik adına güzel çalışmalar gördüğünü belirten Süleyman Tüyer, şehirde, turizm ve kültürel alanında yapılan çalışmaları beğendiğini ifade etti.

KÖKSÜZER BİLGİ VERDİ

GAİMDER Başkanı Rıdvan Köksüzer ise, inşaat sektörünün Yerel Yönetimler, Yapı Denetim ve Kentsel Dönüşüm uygulamalarından kaynaklanan problemleri hakkında bilgi verdi. Şehir trafik sorununun bulunduğunu da ifade eden Köksüzer, kentsel dönüşümün bütünlük içerisinde yapılmasında yarar gördüklerini ifade etti.

Ziyarette, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün müteahhitlere tanıdığı avantajlar ele alındı.

BAHRİ GEBEL