PTT birinci liginde henüz galibiyeti bulunmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün Şanlıurfaspor ile zorlu bir mücadeleye çıkıyor.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlamasına rağmen geride kalan 6 haftada 4 beraberlik ve iki mağlubiyet alan mavi – beyazlı temsilcimiz, Altınordu ile birlikte galibiyet ile tanışamadı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da farklı Karşıyaka maçının ardından hafta içinde seri toplantılar yapıldı ve kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir ile teknik direktör Nurullah Sağlam’ ın istifa dedikoduları ayyuka ya çıkmıştı.

Kamil Ocak Stadyumunda bugün saat 19.30’da başlayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Şanlıurfaspor maçını Erkan Engin, Uygar Bebek ve Barış Yüksektepe hakem triosu yönetecek.

306 GÜNLÜK HASRET

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sadece bu sezon değil geçen sezonun ikinci yarısından itibaren Kamil Ocak Stadyumunda bir türlü maç kazanamıyor.

Son olarak 22 Aralık 2013 tarihinde geçen sezon kümeye düşen TKİ Tavşanlıspor’u 2 – 1 mağlup eden temsilcimiz 306 günden beri sahasında sevinemiyor.

SUSKUNLAR

Mavi – beyazlı temsilcimizde geçen hafta elde edilen mağlubiyetin ardından kimsenin ağzını bıçak açmıyor.

Hafta içinde yapılan çalışmalarda bugün oynayacakları Şanlıurfaspor maçında sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmayı hedefleyen futbolcuların yüreklerini ortaya koyacakları öğrenildi. Antrenmanlarda oldukça hırslı bir görüntü içerisinde yer alan mavi – beyazlı oyuncular, Şanlıurfaspor karşısında sahadan galiğbiyetle ayrılarak kötü gidişe son vermek istiyorlar.

ŞANLIURFA CEPHESİ

Son haftalarda ligde iyi bir çıkış yakalayan Şanlıurfaspor, bugünde sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Tarihinde ilk defa süper lige yükselmeyi hedefleyen sarı – yeşilli ekipte teknik patron Cihat Arslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un içinde bulunduğu durumun kendilerini ilgilenmediğini, hedefleri doğrultusunda sahadan mutlaka galibiyetle ayrılmayı amaçladıklarını açıkladı.

TRTSPOR YAYINLIYOR

PTT birinci ligin 7. haftasında kendi evinde Şanlıurfaspor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı bu akşam saat 19.30’da TRTSPOR ekranlarında canlı yayınlayacak.

Karşılaşmayı ekranları başında izlemek isteyen futbol severler saat 19.20’den itibaren müsabaka öncesinden itibaren maçı izleyebilecekler.

MU HARREM TÜRKOĞLU