Gaziantepspor’da henüz netleşmeyen Sergen konusu kafa karıştırıyor. Bu teknik adamın dünkü antrenmana da gelmeyişi dikkat çekerken, as başkan Mehmet Kızıl’ın, Sergen ile görüştüklerini ve iki gün dinlenmek için süre istediği açıklaması dikkat çekti.

FUTBOLCULAR İSTİYOR

Gaziantepspor’lu futbolcuların Sergen’i istemesi, buna karşılık Sergen’in kesin ifade kullanmayışı, Gaziantepspor’a dönüş yolunun açık olduğu şeklinde yorumlanıyor. Kulübün resmi sitesinde hala Sergen Yalçın’ın teknik adam olarak gözükmesi, kadro resminde Sergenli futbolcuların oluşu, bu teknik adamın tekrar gelebileceği ihtimalini yüksek tutuyor.

GÖRÜŞME YAPILIYOR

Edinilen bilgiye göre, yönetimden Sergen Yalçın ile irtibat kurulduğu ve geri döneceği yolunda haberlerin gelmesi nedeniyle, Gaziantepspor’un başka teknik adam arayışına geçmediği belirtiliyor. Önceki gece Sergen Yalçın ile görüşme yapıldığı ve razı edildiği yolundaki söylentiler ise henüz kesinlik kazanmadı.

GALATARASAY MAÇINDA OLABİLİR Mİ

Sergen Yalçın’ın Pazar günü oynanacak olan Galatasaray maçında sahada olmasına mutlak gözle bakan yönetime yakın çevreler “şu anda kafası karışık ama dönecek”diye konuşuyor. Buna dün Mhemet Kızıl’da açıklık getirdi Sergen’in kafa dinlemek için 2 gün süre istediğini ileri sürdü. İşte Mehmet Kızıl ile ilgili Milliyet gazetesinde çıkan haber:

“Gaziantepspor ile yollarını ayırdığı iddia edilen Sergen Yalçın'ın iki gün daha kalacağı açıklandı. As Başkan Mehmet Kızıl Sergen'in reklam çekimi için İstanbul'da bir kaç gün daha kalacağını söylemesi şaşkınlık yarattı.

Skorer'den Serdar Sarıdağ'a konuşan Gaziantespor As Başkanı Mehmet Kızıl, Sergen Yalçın'ın reklam için geldiği İstanbul'da bir kaç gün daha kalmak istediğini söyledi. Sergen Yalçın'ın kafasını dinledikten sonra Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile görüşeceğini belirtti.

Mehmet Kızıl şöyle devam etti; "Bizim hocamız Sergen Yalçın ile bir sıkıntımız yok. Gaziantep halkı, oyuncular ve biz Sergen Yalçın'ı çok seviyoruz." dedi.