BAŞKAN TAHMAZOĞLU; DÖNER KESİP, KEBAP PİŞİRDİ

(FOTOĞRAFLI)

GAZİANTEP (İHA) - Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ocak başına geçerek; döner kesip, kebap pişirdi.
Gün boyu esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Tahmazoğlu, ilk olarak Büyük Pasaj esnafını ziyaret etti. Tek tek işyerlerini dolaşan ve esnafa ‘hayırlı işler’ dileyen Başkan Tahmazoğlu, esnafla sohbet ederek, talep ve isteklerini dinledi.
Başkan Tahmazoğlu’nu işyerlerinde gören esnaf ise büyük ilgi gösterdi. Sık sık Başkan Tahmazoğlu’nun kendilerini ziyaret ettiğini kaydeden bir esnaf, “Başkanımız 5 yılda çok büyük hizmetlere imza attı. Yaptığı hizmetlerle ilçemizin çehresini değiştirdi. Bu başarılı çalışmaların devam etmesi için yeniden destek vereceğiz” dedi.
Büyük Pasaj esnafı ziyareti sonrasında Üniversite Bulvarı ve Konak Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu; ocak başına geçerek döner kesip, kebap pişirdi. Kestiği dönerleri ve kebapları vatandaşlara ikram eden Başkan Tahmazoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.