Ticaret Odası, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği ve Gaziantep Halıcılar Odası işbirliği ile Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen DOMOTEX Turkey, 25-28 Mayıs 2015 tarihleri arasında Gaziantep Orta Doğu Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Fuar, Gaziantep’teki ikinci yılında, ziyaretçilerine ürün çeşitliliği ve uluslararası katılımcı profili açısından geniş kapsamlı bir platform sunacak.

Sektörün talepleri neticesinde, bu yıl el ve makine yapımı halıların yanı sıra; kilim, tekstil yer döşemeleri, elastik yer döşemeleri, laminant, ahşap ve parke, tekstil makinesi ve aksesuarları, lifler, iplikler ve tekstil ürünleri de katılımcılar tarafından sergilenecek. Bu yılın bir diğer önemli gelişmesi ise geçen yıl ile karşılaştırıldığında uluslararası düzeydeki katılımcı firmaların sayısında önemli bir artışın söz konusu olması.

198 FİRMA KATILACAK

22.025 m²’lik alanda 198 katılımcının yer aldığı fuarda; Bangladeş, Belçika, Çin, Fransa, Almanya, Hindistan, İran, Ürdün, Suudi Arabistan, Srilanka ve Özbekistan’dan gelen uluslararası firmalar tüm katılımcıların yüzde 20’sini kapsıyor. Angora Halı, Atlantik Halı, Bahariye Mensucat Halı, Boyteks, Kartal-Sanat Halı, Kaşmir Halı, Mc Three Carpets, Merinos, Royal Halı, Yasin Kaplan-Festival Halı, Kaplan Kardeşler, Saray Halı gibi birçok halı ve zemin kaplama şirketi geniş ürün yelpazelerini DOMOTEX markası altında sergileyecekler. BÜLTEN