Taner Özdurak Başkanlığındaki GAGİAD Yönetim Kurulu, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. GAGİAD, 26-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı için teşekkür etti.

GAGİAD Başkanı ve GTO Meclis Üyesi Taner Özdurak, GAGİAD üyelerinin 54 bin kişiyi istihdam ettiğini belirtti. Özdurak, “Derneğimize üye 245 iş adamının gerçekleştirdiği ekonomik faaliyetler Gaziantep ekonomisine önemli katkılar sağlamakta. Üyelerimiz Gaziantep ihracatının 2,5 milyar dolarlık kısmını gerçekleştirirken 54 bin kişiye de istihdam sağlıyor” dedi.

ÇOK ŞEY KAZANDIRDI

Domotex Gaziantep fuarını çok başarılı bir organizasyon olarak değerlendiren Özdurak şunları söyledi: “Halı fuarı sektör için önemli iş görüşmelerinin yapıldığı oldukça verimli bir fuar oldu. Fuarların bir kente kattığı katma değer çok önemli. Hem kültürel hem ticari alışverişler yapılır. Domotex Gaziantep bu anlamda Gaziantep’e çok şey kazandırdı. Bu özel organizasyon için GTO’yu tebrik ediyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz" LEYLA ÖZEKŞİ POLAT