Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Türkçe ve İngilizce Tıp, üçüncü dönem öğrencileri “Beyaz Önlük Giyme Töreni” GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde gerçekleşti.

GÜR:YARI HEKİM OLDULAR

Rektör Prof. Dr. Ali Gür, velilere seslenerek, "Çocuklarınız şuanda yarım hekim durumundalar, ne kadar gurur duysanız azdır" dedi.Rektör Gür, öğrencilere, "Şikayet en kolay yöntemdir ama şikayet etmek yerine planlı, programlı çalıştığınızda çok daha başarılı olabilirsiniz" önerisinde bulundu.

ÇELEN:SIRA UYGULAMADA

Tıp mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu belirten ve bu mesleği tercih eden öğrencileri tebrik eden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Zeki Çelen, “Tıp fakültesinin ilk üç yılını bitirmiş bulunmaktasınız. Öğrencilerimiz iyi bir hekim olmanın genel bilgilerini ve teorik bilgilerini edindiler. Şimdi onlar klinik tıp dediğimiz eğitimlerini hastane ayağında başlayacaklar. Orada da teorik bilgileri, hastaların tanı ve tedavisinde nasıl kullandığını hocaların yanında usta çırak ilişkisiyle uygulama yaparak öğrenecekler" diye konuştu. Haber Merkezi