Gaziantepspor'un Onursal Başkanı Celal Doğan Gaziantepspor'un geleceğini iyi görmediğini söyleyerek "biz Gaziantepspor'u bir çocuğumuz gibi büyüttük ve delikanlı yaptık. Ama bundan sonrasını karanlık görüyorum, bu delikanlıyı göz göre göre ölüme terketmemek gerekir"dedi.
Lig TV'de Ercan Taner'in sorularını yanıtlayan Celal Doğan, kırmızı siyahlı takımın son 2 yılında kötü yönetildiğini ve son dakikada küme düşmekten kurtulduğunu söyleyerek "bu nereye kadar devam edebilir. Şehrin ileri gelenleri bu takıma gereken desteği vermeli. Gaziantep'te önemli aileler var, bu arkadaşlarımız sorumluluk almalı, aksi takdirde kulübün geleceği parlak değil"diye konuştu.Konuk olarak katıldığı programda Gaziantepspor'u Avrupa takımı yaptıklarını, alt yapıda devrim niteliğinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Doğan, yapılan iç ve dış transferlerde isabet kaydettiklerini ve kulübe para kazandırdıklarını belirtti.
Türk futbolundaki son gelişmelere de değinen Celal Doğan, her geçen gün geriye gidildiğini söylerken, bu arada artık kulüplerin güç dengesinin değiştiğini ve Fenerbahçe'nin sıçrama yaptığını belirterek " artık Fenerbahçe ve 3 büyüklervar. Bunlar Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor"dedi. Anadoludan şampiyon çıkmasının zor olduğunu, bir dönem bu şansı yakaladıklarını ama futbolcuların ve teknik adamların şampiyonluğa yeterince inanmadığı için fırsatı kullanamadıklarını iddia eden Doğan "işte o takım şimdi çok zor durumda. Kent olarak sahip çıkılmazsa, ligden düşmesini önleyemezler. O zaman toparlanması çok zor olur"diye konuştu.Bu arada Ercan Taner'in, futbol federasyonu seçimlerinde divan başkanlığını yaptığını hatırlatarak "yine olacakmısınız?"şeklindeki sorusuna "ben kulübün onursal başkanıyım ama mevcut yönetim federasyona delege olarak bildirmemiş, yani delege değilim, o nedenle kongreye katılamam"yanıtını verdi.