GAZDAŞ’ın uygun ödemeli yeni kampanyasıyla Gaziantep’te doğal gaz girmeyen ev kalmayacak

GAZDAŞ, doğal gaz kullanımının yaygınlaşması amacıyla KrediVer ile birlikte, tüm ödemelerde avantajlı teklifler sunan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Gaziantepliler, kışa girmeden cazip seçeneklerle iç tesisat kredisinden faydalanmaya davet ediliyor.

ANLAŞMA YAPILDI

Kampanya kapsamında bir açıklama yapan Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, Société Générale’in tüketici kredileri markası olan KrediVer ile bir anlaşma yaptıklarını belirterek, “Bu anlaşma kapsamında, abonelerimize iç tesisatlarının yapımı için kredi olanağı sunuyoruz. Bağlantı ve güvence bedeli için ise kredi kartına taksit yaptırabilecekler. GAZDAŞ olarak, önümüzdeki dönemlerde abonelerimizin en uygun koşullarda doğal gaza ulaşması için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz. 2006’dan bu yana sürdürdüğümüz yatırımlarımızı her yıl sistemli olarak artırıyoruz ve bölgesel tedarikçisi olduğumuz tüm yerleşim birimlerinde yarattığımız müşteri memnuniyetini en önemli değerimiz olarak görüyoruz” dedi.

40 BİN ABONEYE KONFOR

Yalçın, GAZDAŞ’ın bölgedeki artan yatırımlarına ilişkin şu bilgileri verdi: "Gaziantep bölgesinde aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 17 yerleşim yerinde doğal gaz dağıtım faaliyetlerimizden en yüksek sayıda vatandaşımızın faydalanması için bölgeye 150 milyon dolar yatırım yaparak altyapı iyileştirmelerimizi tamamladık. Böylece Gaziantep, Nizip ve Kilis’i de içine alan Gaziantep bölgesinde toplam abone sayımızın 450 bin bağımsız birime ulaşmasını sağlayarak 190 bin haneyi, ekonomik, güvenli ve temiz bir yakıt olan doğal gazın konforu ile tanıştırdık. Cazip ödeme koşullarına sahip yeni kampanyamız ile 2014 sonuna kadar 40 bin abonenin daha doğal gaz kullanımının avantajlarından yararlanmasını hedefliyoruz”.

EV EKONOMİSİNE KATKI

Doğal gaz kullanımının kişisel konfor ve ev ekonomisine katkısına dikkat çeken Muzaffer Yalçın, açıklamasına şöyle devam etti: "Doğal gaz diğer enerji kaynakları ile karşılaştırıldığında hem daha ekonomik, hem de çevre dostu bir yakıt. İnsan ve çevre sağlığı düşünüldüğünde, hava kirliliğine yol açmayan önemli bir yakıt olan doğal gazın kullanımı sayesinde yakıt masraflarını büyük ölçüde azaltmak mümkün. Doğal gaz aboneleri sadece kullandıkları miktarda yakıtın ücretini ödeyerek ev ekonomisine de katkı sağlıyor. Vatandaşlarımız sunduğumuz ödeme kolaylıklarıyla, doğal gazın tüm bu avantajlarından rahatlıkla yararlanabilecekler” LEYLA ÖZEKŞİ POLAT