GİRESUNSPOR – GAZİANTEP B.B

STAT: GİRESUN ATATÜRK

TARİH: 19 ARALIK 2015 CUMARTESİ

SAAT: 18.30

HAKEMLER: KUTLUHAN BİLGİÇ – CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU – ATA YILDIRIM

YAYIN: TRT SPOR

PTT birinci liginde hedefinin gerisinde kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün Giresunspor ile deplasmanda karşı karıya gelecek.

Mavi - beyazlılar yine final niteliğindeki bir maça çıkacak. Son haftalarda elde ettiği sonuçlarla zirvenin ortağı olan Giresunspor’a karşı mücadele edecek olan futbolcular, Göztepe maçında olduğu gibi bugün de kenetlenerek Karadeniz ekibini dize getirmek istiyor.

Giresun Atatürk Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak olan kritik mücadeleyi İzmir üst klasman hakemlerinden Kutluhan Bilgiç yönetecek. Temsilcimiz, bu maçı kazanarak hem rakibinin son haftalarda ki çıkışına engel olmak ve hem de Play Off potasının içine girmek istiyor.

ÇOK ZOR MAÇ

PTT 1. Lig’in 16. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bugün deplasmanda güçlü rakibi Giresunspor’a karşı üç puan savaşı verecek.

Ligde 6 haftadır yenilgi yüzü görmeyen ve aldığı sonuçlarla ikinci sıraya yerleşen Karadeniz ekibi karşısında mavi – beyazlılar zorlu bir maça çıkıyor.

Geçen hafta bir başka güçlü rakibi Göztepe karşısında elde edilen bir puanın ötesinde yeni teknik direktörü Bayram Bektaş nezaretinde sergilenen performans futbol severlerin yüzünü güldürürken, Giresunspor karşısında da aynı oyunu sürdürdüğü zaman sahadan galibiyetle ayrılması bekleniyor.

FİNAL NİTELİĞİNDE

Karadeniz temsilcisi Giresunspor, süper lige doğrudan yükselmek isterken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise Play Off potasının içinde yer almak istiyor.

Mavi – beyazlı futbolcular ilk devrede kalan iki maçı da final niteliği taşıyor. Girersunspor ile oynayacakları zorlu mücadele de hedef rakibi karşısında galip gelerek mutlak üç puan kazanmak.

SÖZ FUTBOLCULARDA

Şimdi artık söz futbolcularda. Her şeyi bir kenarda bırakarak bir olalım. Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, Göztepe karşılaşmasında olduğu gibi bu maçta kenetlenerek kazanmak için sahaya çıkacak. Futbolcular işin bilincinde. Bizler inanıyoruz. Karşılaşma sonunda gülen taraf biz olalım…

GİRESUN CEPHESİ

Giresunspor’da Asbaşkan Ercan Pamuk, Cumartesi günü misafir edecekleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u evine puansız göndereceklerine inandıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile oynadıkları karşılaşmada ligde çok fazla şans bulamayan oyuncuların maç eksiklilerini giderdiğini, gençlerin ise tecrübe kazandığını ifade eden Asbaşkan Pamuk; “Bizim için önemli olan lig. Cumartesi günü bizi çok zor bir karşılaşma bekliyor. Altı haftadır iyi bir gidişatımız var. Bunu devam ettireceğimize inanıyoruz” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU