Divan Gaziantep, önemli bir aktivite gerçekleştirdi. Divan Gaziantep Genel Müdürü Ercüment Uluçer ve otel çalışanları, Gaziantep Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, Kurban Bayramı’nı kutladı ve birlikte hoşça dakikalar geçirdi.

Divan Gaziantep çalışanları, Huzurevi’ne yaptıkları ziyarette, yaşlıların tek tek elini öperek, yanlarında götürdükleri hediyeleri takdim etti. Genel Müdür Ercüment Uluçer, Satış ve Pazarlama Müdürü Cevher Uğur Alkan, Odalar Bölüm Müdürü Mühlüm Şen ve otel yöneticileri ve personellerinin de hazır bulunduğu ziyarette, duygu dolu anlar yaşandı. Huzurevi sakinleri ziyaretten dolayı son derece mutlu olarak, kendilerini böylesine önemli günde hatırlayan Divan Gaziantep’e teşekkürlerini iletti.

SOHBET ETTİLER

Ziyaret sırasında, yaşlılarla yakından ilgilenen ve yanlarına oturarak onlarla uzun uzun sohbet eden Divan Gaziantep Genel Müdürü Ercüment Uluçer, “Büyüklerimizi ziyaret etmek, özellikle de bayramlarda onları hatırlamak toplum olarak hepimizin görevi. Bugün burada olmaktan son derece mutluyuz. Birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımız da mutlu oldular. Ziyaret ettiğimiz yaşlılarımızın gözlerindeki ışıltıyı görmek, onların da mutlu olduğunu görmek bizi oldukça sevindirdi. Divan Gaziantep olarak, Gaziantep’e sadece turizm sektöründe hizmet etmekle kalmayıp, sosyal sorumluluk projelerinde de yer almayı bir görev kabul ediyoruz. Bu anlamda, değişik sosyal faaliyetlerimizin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum” diye konuştu. BÜLTEN