Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen kep töreninde bu yıl liseyi bitiren oğlu Bahaettin Mazıcıoğlu’na diplomasını verdi. Törende çok heyecanlı gözüken baba Mazıcıoğlu “ Allah bütün anne ve babalara evlatlarının böyle güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Bende GKV Özel Okullarından mezun oldum.” dedi.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyon Başkanı Halil Mazıcıoğlu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında lise öğrencilerine yönelik düzenlenen kep törenine katıldı. Törende oğlu Bahaettin Mazıcıoğlu’nun diplomasını veren Mazıcıoğlu çok duygulandığını ifade ederek Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

BÜYÜK HEYECAN YAŞAHDI

2013-2014 mezunları için düzenlenen kep töreninde bu yıl GKV Özel Anadolu Lisesinden mezun olan Bahaettin Mazıcıoğlu’nun kep törenine katılan Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyon Başkanı Halil Mazıcıoğlu törende başarılı öğrencilere plaketlerini verirken diploma töreni sırasında sıra oğlu Bahaettin Nakıboğlu’na gelince anons edilerek sahneye çıkarıldı. Beklemediği bir şekilde sahneye çıkarılan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu’ndan oğlu Bahaettin’in diplomasının verilmesi istenince çok heyecanlandı.

HERKESE NASİP ETSİN

Bu anın kendisi için büyük bir önem taşıdığını ifade eden Milletvekili Mazıcıoğlu “Allah bütün anne ve babalara evlatlarının bu mutlu günlerini görmeyi nasip etsin. Oğlumuz bu gün yarım asırdır ülkemize eğitim alanında büyük hizmetler gerçekleştiren Gazinatep Kolej Vakfı Özel Okullarından mezun oluyor. Ben de bu okuldan mezun oldum. Okul idareci ve öğretmenlerine GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Celal Ersoy’un şansında çok teşekkür ediyorum” dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT