CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, yangında eşi ve 6 çocuğunu kaybeden Naciye Bakır'ı tevdi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da cep telefonu aracılığıyla aile fertleriyle konuşarak 'Başsağlığı' diledi.

Taşlıca Mahallesinde geçen cuma günü bir barakada çıkan yangında 70 yaşındaki Mehmet Emin Bakır ile 2-15 yaşındaki çocukları; Tacettin, Mücahit, Emin, Halime, Dilova ve Beşire öldü. Yangından sağ kurtulan tek isim olan ve psikoloji bozulduğu için halen İnayet Topçuoğlu Hastanesinde tedavi gören anne Naciye Bakır'ı CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici ziyaret etti. Akif Ekici, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci'nin de hazır olduğu ziyarette ölen Mehmet Emin Bakır'ın büyük oğlu Ferit Bakır ve yakınlarına taziyelerini iletti. Bakır ailesine başsağlığı dileyen Ekici, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da telefonla konuştuğu Ferit Bakır ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Yangından sonra psikolojisi bozulan ve sürekli ağıt yakan anne Naciye Bakır'ın her konuda destekçisi olacaklarını vurgulayan CHP Milletvekili Akif Ekici, Kılıçdaoğlu'nun da aileyle ilgilendiğini söyledi. Ailenin herhangi bir ihtiyaçlarında daima yanlarında olacaklarını belirten Ekici, "Aile çok büyük bir acı içinde bizim hemşerilerimizin acılarıyla baş başa bırakılması lazım. Yapılması gereken, yetkililerin bu yangının çıkış sebebinin aydınlatmasıdır" dedi. Yangında babası ve 6 kardeşini kaybeden Ferit Bakır, büyük acı yaşadıklarını dile getirdi.

BELEDİYE YANINDA

Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci de yaşanan olaydan dolayı bütün şehrin üzüntüye boğulduğunu dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak aileye destek olacaklarını ifade eden Yetkinşekerci, şöyle dedi: "Hepimiz yaşanan olaya çok üzüldük. Annenin üzüntüsü ve stresi daha fazla öyle zannediyorum ki psikolojik destek görmesi gerekecek. Biz belediye olarak ne zaman ne istenirse ailenin yanında olacağız." DHA