Ak Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresi Onar Kutlar Devlet Tiyatrosu salonunda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mustafa Dinçoğlu, açılış konuşmasıyla veda ederek,Gençlik Kolları Başkanlığını Semih Avcı’ya devretti. Semih Avcı tek liste ile girdiği seçimde Ak Parti Gaziantepil Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

KİMLER KATILDI

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kongreye Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı,Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıcıoğlu,Gaziantep milletvekili Derya Bakbak,Ak Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı Ahmet Üzer,Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur,Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Ateş,Teşkilat Başkanı Ünal Uslu,Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir,Islahiye Belediye Başkanı Kemal Vural,Şehitkamil Başkanvekili Hayri Özkeçeci,Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt,Gençlik kolları,diğer parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DİNÇOĞLU: HEYECANLI VE SEVİNÇLİYİZ

Sık sık Ak Parti lehine sloganların atıldığı kongrede kalabalık salona sığmadı. Gençlik Kolları Mustafa Dinçoğlu için Gaziantep Milletvekillerinin de görüşlerini içeren bir slayt hazırladılar. Kuran-ı Kerim’in okunmasıyla başlayan, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden kongrede konuşma yapan Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinçoğlu’’4.olağan kongremiz ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. 2011 yılında devraldığımız sancağı 4.olağan kongremizde bu görevi yeni bir arkadaşım Semih Avcı’ya devretmenin heyecanını ve sevincini yaşıyoruz. Çıktığımız bu yolda vatan için millet için hiç durmadan çalıştık.Ve ekip arkadaşlarım kendi çıkar ve menfaatleri için değil, milletinin, dininin çıkarları için gece gündüz demeden çalıştılar. Allah’ın izni ile 2015 seçimlerinde yeni sorumluluklar alacak ,yeni Türkiye’nin mimarları sizler olacaksınız.Bu parti sizlerin partidir.Bu parti mazlumların partisidir’’. dedi.

ÖZKEÇECİ: GENÇLERE HER DAİM DEĞER VERDİK

2023 yılında yeni bir destan yazmak için gençelrimiz bizim için çok önemlidir diyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyüp Özkeçeci ‘’Kendinizi iyi yetiştirin. Yeni Türkiye’nin yeni gençliği siyasete adım atmalıdır. Sayın cumhurbaşkanımız seçilme yaşını 30’dan 25’e çekerek gençlere verdiği önemi göstermiştir.Biz siz genç kardeşlerimize güveniyoruz. Muhalefet gençlerle alay ederken,biz Ak Parti olarak siz gençlere her daim değer verdik.Sizler Fatih Sultan Mehmet’in torunlarısınız.Türkiyeyi ve Ak Partiyi 2071’e sizler taşıyacaksınız.İsabetli karar almalısınız’’.dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinçoğlu, görevini Semih Avcı’ya devretti. Okan YILMAZ