Gaziantepspor transfer komitesi üyesi İhsan Güney, gelecek sezon güçlü bir takım oluşturmak adına ince eleyip sık dokuduklarını söyledi.

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurma konusunda son derece kararlı olan Çaykur Rizespor, defans, orta saha ve forvete takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

DİKKAT EDİYORUZ

Kırmızı – siyahlı takımın transfer komitesi üyesi İhsan Güney, “Öncelikli olarak geçmişte yapılan transferleri ve bunları gerçekleştiren menajerleri inceledik. Çünkü geçmiş yıllarda yüksek maliyetli ve kulübe ekonomik zarar veren transferler yapıldı. Transferin ana unsuru ekonomi olduğundan yüksek maliyeti ile zarar verecek oyunculara çok dikkat ediyoruz" dedi.

DUR DURAK YOK

Takıma katkı yapacak isimleri transfer edeceklerini ifade eden Güney “Önceliğimiz elbette Gaziantep şehrinin beklentilerine karşılık vermek. Bunun içinde transfer komitesi ile birlikte dur durak demeden çalışıyoruz. Geçen sezon yaşanan sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Gelecek sezon üst sıralara oynayan bir takım oluşturacağız. Kadromuzu bu düşünceyle kuracağız. Transferdeki önceliğimiz oyunu geriden kuran bir stoper ve takımı orkestra şefi gibi yönlendirecek orta sahaya oyuncu almak. İstediğimiz oyuncuların transferini gerçekleştirmek içinde önemli yol kat ettik” diye konuştu.

A.SERDAR ÖZEKŞİ