Emniyet Müdürü Gülveren:Engelliler üretiyor

Kalender:Dikkat çekmeye devam edeceğiz

Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Engelsiz İstihdam Merkezi'ni ziyaret etti. Gülveren yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, "Ben bir çok Dernekler gezdim, çoğunlukla kişilerin toplanıp çay içip sohbet ettiği yerler olarak bilirim. Ama burada farklı bir şeyler var, Engelliler üretiyor. Herkes işinde gücünde" dedi. Hulusi Kalender ise, "Ben ve yönetim Kurulu arkadaşlarım,Engelli istihdamı, Engelli sporu, Engellilerin sosyal hayata katılmaları konusunda dikkat çekmeye devam edeceğiz" dedi. Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Engelsiz İstihdam Merkezi'ni ziyaret etti.

Gaziantep'te göreve başladıktan sonra öncelikli olarak , Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi'ni ziyaret ettiğini belirten , İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren burada yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, "Engelsiz Atölyeleri gezdi. Gülveren, engellilerin ürettikleri ürünleri ve Gaziantep'in ünlü Kuruluşlarının bez çantalarının burada üretildiğini görünce mutluluğunu şöyle belirtti; Ben bir çok Dernekler gezdim, çoğunlukla kişilerin toplanıp çay içip sohbet ettiği yerler olarak bilirim. Ama burada farklı bir şeyler var , Engelliler üretiyor .Herkes işinde gücünde.Hem kendilerini yenileyip, üretiyorlar,hem de ülke ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Ayrıca Gaziantep e yakışan ve örnek olacak böyle bir İstihdam Merkezini tahsis eden Şehitkamil Belediye Başkanını kutluyorum.Engellilerin sürekli iş üretmeleri için destek olan Gaziantep in ünlü marka kuruluşlarının da Engelsiz İstihdam Merkezini iş vermelerini takdirle karşıladım" dedi.

DİKKAT ÇEKMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Engelsiz Gaziantepsporla da ilgilenen , İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ,Tekerlekli Basketbol Takımının maçlarına da gelerek destek olacağını, Emniyet teşkilatı ile de ileri ki günlerde projeler yapacaklarını belirtti. Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'in ziyaretinden memnun kaldıklarını ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Hulusi Kalender, "Gaziantep'i yönetenlerin ,Gaziantep'in istihdam kenti olmasından dolayı Engelli istihdamının da ülkemize örnek olduğunu görmeleri ve bundan mutlu olmaları, bizleri daha iyi şeyler yapmaya teşvik olmaktadır.Ben ve yönetim Kurulu arkadaşlarım,Engelli istihdamı, Engelli sporu, Engellilerin sosyal hayata katılmaları konusunda dikkat çekmeye devam edeceğiz" dedi. Haber Merkezi