2-8 Eylül arasında gerçekleştirilen Zabıta Haftası için Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, “Zabıta Memurları Arası Bisiklet Yarışı” düzenledi. Yeşilvadi Parkı’nda düzenlenen yarışı Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Zabıta Müdürü Hüseyin Güneş, diğer birim müdürleri ve zabıtalar izledi.

Yeşilvadi içinde hazırlanan pistte bisikletleriyle birlikte yerlerini alan zabıtalar Başkan Yardımcısı Birol Ülger ile birlikte, yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki parkurda yarışan 52 zabıta memuru park içindeki turlarını tamamlayarak bitiş çizgisine ulaştı.

Zabıtalarla birlikte yarışa katılan Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcısı Birol Ülger, zabıtaların vatandaşların sağlığı ve güvenliği gibi konularda 24 saat esasına göre çalışarak önemli bir görev icra ettiklerini söyledi.

“SADECE CEZA YAZMIYORUZ”

Yarış sonrasında konuşan Zabıta Müdürü Hüseyin Güneş, “Zabıta Memurlarımız sadece ceza yazmak için çalışan görevliler değildir. Denetimler yaparak ve hatalı konularda vatandaşlarımızı uyararak doğru yönlendiren kişilerdir. Ben bütün zabıtalarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor bu güzel etkinlikte emeği geçen başta Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederim” dedi.