Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği tarafından Şahinbey Belediyesi Kongre Merkezinde düzenlenen "İş Ahlakının Yaygınlaştırılmasında İş Dünyası, Üniversiteler ve Sivil Toplumun Rolü" konulu panele katılan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Gaziantep’in teröre karşı dik duruşunu korumaya devam edeceğini söyledi.

16 MAYIS ÖNEMLİ BİR GÜN

Saldırı sonrası Gaziantepli vatandaşların teröre karşı kenetlendiğinin altını da çizen Erdoğan Gaziantep’te ortak yaşama kültürünü kimsenin bozamayacağının da altını çizdi. Erdoğan konuşmasına “Doğu'daki Kürt kardeşlerimiz hiçbir zaman teröre prim vermedi, başkaldırıya boyun eğmedi. Kürtlerin lideri olduğunu söyleyenlerin de dokunulmazlık dosyalarını 16 Mayıs'ta dokunulmazlık yasasıyla önlerine koyacağız. Bu ülke üzerine suç işleyenlerin yüce mahkeme önünde hesap vermelerini sağlayacağız. Ben burada İGİAD'a teşekkür ederek, bu tür faaliyetleri yaygınlaştırmalarını temenni ediyorum " dedi.

İŞBİRLİĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği Başkanı Ayhan Karahan iş ahlakı konusunda yol gösterecek ve vizyon olabilecek sivil toplum kuruluşları ile üniversite iş birliğine her zamankinden çok ihtiyaç olduğunu vurguladı. BÜLTEN