Basketbol Erkekler Süper Liginde sezonu Play Off potasının içinde tamamlayan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının dev adamları Anadolu Efes hazırlıklarını sürdürüyor.

Eşleşme sonucunda ligde bu sezon iki defa mağlup ettiği Anadolu Efes ile çeyrek finalde karşılaşacak olan Potanın Ağaları, aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

Çalışmalarını genç antrenör Stefanos Dedas nezaretinde sürdüren Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, Salı günü Play Off çeyrek finalinde ilk maçına çıkacak.

İMKÂNSIZ DEĞİL

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımını kısık bütçelerle önemli başarıların altında ki isimlerden olan Eflatun – sarılı temsilcimizin, Genel Menajeri Boray Dai, Anadolu Efes gibi Avrupa’nın en güçlü ekiplerinden biriyle eşleştiklerini ama turu geçmenin de imkansız olmadığını aktardı.

Anadolu Efes’in gücüne saygı duyduklarını aktaran Dai, “Tabi ki işimiz hiçte kolay değil ama biz ekip olarak hiç bir zaman için inancımızı kaybetmedik. Oyuncularımız gerçekten ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalıştılar ve en önemlisi de kadromuzda yer alan bütün oyuncularımız çok iyi niyetle mücadele ettiler. Hepsini yürekten kutluyoruz, umut ediyorum ki ligde gösterdiğimiz başarıyı Play Off’ta da tekrarlarız” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU