Baş antrenör Nenad Markovic’in göreve gelmesinin ardından yine toparlanamayan kırmızı – siyahlı dev adamlar, kaybettiklerini telafi etmek için fazla mesai yapacak.

Hafta içinde EuroCup’ta İtalya’nın Orlando takımına deplasmanda farklı mağlup olan Potanın Ağaları, Cumartesi günü deplasmanda galip gelmek istiyor.

TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ

Küme hattının dışına çıkmak zorunda olduklarını söyleyen Gaziantep Basketbol takımı baş antrenörü Nenad Markovic, “Takım içinde oyunsal anlamda ki eksikleri eksiklikleri tespit ettik. Bazı oyuncularımızdan istediğimiz verimi alamıyoruz ve bu doğrultuda revizyona gitmek zorundayız. Bunlar arasında gidenler ve gelenler oldu birkaç takviye daha yaparak kendimizi toparlamak istiyoruz” dedi.

BİZE GÜVENSİNLER

Gaziantepli basketbol severlerin takımlarına inanılmaz derecede destek verdiklerini ifade eden Markovic, “Tribünlerden gelen destek gerçekten taktire değer artık bizlerin de onlara layık olmamız gerekiyor ve bu doğrultuda kendimize çeki düzen vermeliyiz. Taraftarlarımız bizlere olan güvenlerini ve inançlarını asla yitirmesinler. Onlara layık olabilmek adına bütün gücümüzle çalışacağız” açıklamasını yaptı.

MUHARREM TÜRKOĞLU