Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığında düzenlenen sancak devir teslim törenin ardından protokol üyelerine resepsiyon verildi. 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan'ın Lüleburgaz 65. Mekanize Tugay Komutanlığına atanmasının ardından tugayda sancak devir teslim töreni düzenlendi.

KAPIDA KARŞILADILAR

Doğan ile 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı görevine yeni atanan Albay Murat Soysal'ın arasında düzenlenen sancak devir teslim törenin ardından protokol üyelerine Gaziantep Orduevinde resepsiyon verildi. Orduevi bahçesinde verilen resepsiyona katılanları kapıda tek tek karşılayan Tuğgeneral Doğan ve eşi, daha sonra masaları ziyaret ederek protokol üyeleriyle hatıra fotoğraf çektirdiler.

KİMLER KATILDI ?

Resepsiyona Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bakır, Hatay 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Merinos Halı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu, Acarsan Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, kurum müdürleri ile çok sayıda sivil ve askeri erkan katıldı.

Duygulu anların yaşandığı resepsiyonun ardından Tuğgeneral Doğan ve eşini, 5. Mekanize Tugay Komutanı Albay Murat Soysal ile eşi uğurladı. AA