Gaziantepspor’un devre arası transfer döneminde Fenerbahçe’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Hakan Cinemre önemli açıklamalarda bulundu. Sözlerine Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan terör olaylarını lanetleyerek başlayan Hakan, Kayserispor maçının önemini de bildiklerini söyledi.

“KİMSEDEN ÇEKİNMİYORUZ”

Geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor’a karşı kariyerindeki ilk Süper Lig maçına çıkan Hakan, “Akhisar Belediyespor’a karşı kötü bir futbol oynadığımızı düşünmüyorum. Şanssız bir mağlubiyet aldık diyebilirim. Benim de bu ilk maçımdı umarım devamını getirebilirim. Ben buraya gelirken Gaziantepspor’un başarısı için geldim. Umarım bunu başaracağım. Kayserispor maçına gelecek olursak gerçekten çok zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Aşağıdaki takımların kazanması bir tehdit ama biz bu ligde kimseden çekinmiyoruz. Rahat bir nefes almak için galibiyete ihtiyacımız var. Umarım bunu başarırız” diye konuştu.

“YAPANLARI LANETLİYORUM”

Böylesine bir gün de burada futbol konuşmanın kendileri için zor olduğunu söyleyen Hakan, “Gerçekten fazla bir şey söylemeye gerek yok. Futbol üzerinden konuşmak gerçekten zor geliyor. Bunu yapanları lanetliyoruz. Çok üzgünüz ve Allah ailelerine sabırlar versin, hepsinin mekanı cennet olsun” dedi.