Seriyi bozmayın

SAHA: KAMİL OCAK

SAAT: 14.00

HAKEMLER: MURAT ÖZCAN – MEHMET KISAL – SEYFETTİN ÜNAL

YAYIN: TRT WEB TV

PTT Birinci ligin 14. Haftasında bugün temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, İzmir ekibi Altınordu ile karşı karşıya geliyor.

Teknik direktör Hakan Kutlu ile kötü günlere son veren mavi – beyazlı temsilcimiz, konuk ettiği Altınordu karşısında da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Kamil Ocak Kapalı Stadyumunda bugün saat 14.00’de başlayacak olan mücadeleyi İstanbul üst klasman hakemi Murat Özcan yönetirken, yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Mehmet Kısal ve Seyfettin Ünal yapacaklar.

DEVAMINI GETİRECEKLER

Ligde çıkış serisi yakaladıklarını aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, Altınordu karşısında da bunun devamını getireceklerini kaydettiler.

Sezon başında kendilerine yakışmayan sonuçlar elde ettiklerini söyleyen mavi – beyazlılar, “Artık oyunumuzu skora yansıtıyoruz. Bu kadro yapısı kesinlikle bulunduğu yeri hak etmiyor, bizim daha yukarılarda olmamız gerekiyor ve layık olduğumuz yere doğru hızlı bir şekilde ilerleyeceğiz. İlk yarının tamamlanmasına 3 hafta kaldı, Altınordu, Denizlispor ve Giresunspor maçlarından da galibiyetlerle ayrılıp ligin ikinci yarısı için avantaj sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştular.

KUTLU MEMNUN

Takımın gidişatından ve oyuncularından memnun olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısının bitmesine sayılı maç kaldığını belirterek, bu maçlardan alınacak sonuçların geleceklerini belirleyebileceğini söyledi.

Bu bakış açısıyla bugün konuk edecekleri Altınordu ile yapacakları maçın kendileri açısından önem kazandığını ifade eden Kutlu, "Son 6 haftada gözle görülür bir çıkış yakaladık. Bunun sürdürülebilirliği açısından Altınordu maçı çok önemli" dedi.

Bu haftayı 3 puanla kapatmak istediklerini dile getiren Kutlu, oyuncuların son 6 haftadaki inanç ve performansına baktıklarında rakipleri karşısında üstünlük ortaya koyabileceklerinin anlaşılacağını kaydetti.

ALTINORDU CEPHESİ

Bugün karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına odaklanan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, devre arasında kadar oynayacakları 3 müsabakadan en az 7 puan hedeflediklerini söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan sonra Manisaspor ve Samsunspor’la karşılaşıp ilk yarıyı noktalayacaklarını hatırlatan genç teknik adam, "Her karşılaşmaya kazanmak için çıkacağız, rakibin kim olduğunun önemi yok" diye konuştu.

Ligde 14 puanla 14'üncü sırada yer alan Altınordu'nun, düşme hattıyla arasında 2, Play off barajıyla 5 puan fark bulunuyor. Son olarak evinde Orduspor'u 3-0'lık skorla geçen İzmir ekibinin genç teknik direktör şöyle konuştu:

"Gazintep Büyükşehir Belediyespor'un gücünü biliyoruz. Son 3 haftada 7 puan topladılar. Ancak bizim de moralimiz yerinde. Çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU