Özel Deva Hastanesi, sağlık sektöründe verdiği önemli hizmetleri sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle süsleyerek, önemli hizmetlere imza atıyor.Her hafta birkaç sosyal ve kültürel etkinliğe düzenleyici ya da sporsor olarak imza koymayı bir kurum geleneği haline getiren Özel Deva Hastanesi, geçtiğimiz hafta içerisinde de önemli etkinliklere katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekti. Sosyal ve kültürel projelerle ilgilenen geniş bir ekip istihdam eden Özel Deva Hastanesi geçtiğimiz hafta içerisinde, Şahinbey Kaymakamlığı Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Ekibi’nin sahnelediği “ Eyvah Çıldırıyorum” adlı oyunun 3. gösterimine de sporsor olarak katkıda bulundu. Her gösterimi büyük ilgi gören oyun, Onat Kutlar Sahnesi salonunu 3. kez doldurarak Deva Hastanesi’nin desteğini boşa çıkarmadı.

DÜNYA DİYETİSYENLER GÜNÜ KUTLANDI

Etkinlik programını bununla sınırlamayan Özel Deva Hastanesi, Dünya Diyetisyenler Günü kapsamında Hastane bünyesinde özel bir program düzenlendi. Program sonunda Diyetisyen Burcu Sofuoğlu ve Nazar Kalkan’a Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beyhan Tahmazoğlu ve hastane yöneticileri çiçek vererek diyetisyenlerin bu özel günlerini kutladı.

KUAFÖRLERE ESTETİK BİLGİSİ

Yine hastane içerisinde düzenlenen bir etkinlikle Gaziantep’te hizmet veren kadın kuaförleri estetik ve güzellik operasyonları hakkında bilgilendirildi. Özel Deva Hastanesi doktorlarından Plastik Cerrahi Uzmanı Kadir Sezen, kuaförlere verdiği seminer kapsamında sunduğu bilgilerde; kadın kuaförlerinin müşterilerini estetik konusunda doğru yönlendirmeleri için gerekli ön bilgiyi paylaştı. BÜLTEN