Özel Deva Hastanesi her alanda gösterdiği duyarlılığı engelliler içinde gösteriyor. Gaziantep Sakatlar Derneğine üye 600 engelliye ve ailelerine verilecek olan Evde Engelli Bakımı, konulu eğitim ile engelli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyor.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Özel Deva Hastanesinde protokol imzalandı. Törene; Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi, Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Erdemci, Gaziantep Sakatlar Derneği Başkanı Hulusi Kalender, Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beyhan Tahmazoğlu ve idareciler katıldı.

Projenin kendileri açısından çok önemli bir olay olduğunu ifade eden Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beyhan Tahmazoğlu, fizik ve tedavi uzmanı eşliğinde engelli vatandaşlara ve ailelerine Eğitim ve Sağlık Danışmanlığı, Hastalıklardan Korunma Yöntemleri ve Tedavi Seçenekleri konularında verilecek eğitimler sayesinde, engellilerin daha rahat bir ortamda sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini hedeflediklerini belirtti. Özel Deva Hastanesinin bu tür konularda her zaman duyarlı davrandığını ifade eden Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ise başta Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beyhan Tahmazoğu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Haber Merkezi