PERYÖN İnsan Yönetimi Ödüllerini 2013 yılında kazanan başarılı uygulamalar, PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Güneydoğu Anadolu Şubesi tarafından 24 Mayıs 2014’te Gaziantep’te iş dünyası ile buluşturuluyor.

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin İnsan Yönetimi alanında başarılı uygulamaları ödüllendirmek, fark yaratan firmaları cesaretlendirmek, bu alandaki standartlara yön vermek ve başvuran firmaların süreçlerini gözden geçirmelerine ve değerlendirmelerine fırsat vermek amacıyla altı yıldır gerçekleştirdiği “PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri”ni 2013 yılında kazanan başarılı uygulamalar PERYÖN Güneydoğu Anadolu Şubesi tarafından 24 Mayıs 2014 tarihinde Gaziantep’te iş dünyası ile buluşturulacak.


KİMLER SEÇİLDİ?

PERYÖN Şube Başkanı, SANKO Holding şirketlerinden Süper Film Sanayi ve Ticaret A.Ş İnsan Kaynakları Yöneticisi Burak Aybey, yaptığı açıklamada, geçen Nisan ayında hayatını kaybeden PwC İnsan Kaynakları Danışmanlığı Direktörü Murat Demiroğlu anısına ‘Murat Demiroğlu Ödülleri’ adıyla verilen İnsan Yönetimi Ödüllerinde Garanti Bankası, Vestel, Morhipo, Boyner Holding, ve VİKO’nun, 2013 yılının en iyi uygulamaya sahip firmaları olarak seçildiğini kaydetti.

29 FİRMA, 42 KATEGORİ

‘’2013 İnsan Yönetimi Ödülleri için 29 firma, 42 kategori başvurusu yaptı. Her kategoride 3’er firma finale kaldı. Yaklaşık 6 ay süren değerlendirme sürecinin ardından 11 kişilik jüri; Garanti Bankası, Vestel, Kordsa Global, Aksigorta, Morhipo, Boyner Holding, Eczacıbaşı Baxter ve VİKO’yu “İnsan Yönetiminde en iyi uygulamalara sahip firmalar” olarak seçti. Ödül jürisi; Akın Öngör, Yrd. Doç. Dr. Ecmel Ayral, Dr. Engin Sağdıç, Koray Arıkan, Mehmet Ünal, Prof. Dr. Metin Çakmakçı, Murat Güvercinci, Payam Yüce Işık, Saide Kuzeyli, Salih Sözer gibi, iş ve akademi dünyasının önemli isimlerinden oluştu.’’

BAHRİ GEBEL