Basketbol 1. Liginde bu sezon kadrosuna kattığı deneyimli oyuncularla gücüne güç katan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı sağlık kontrolünden geçti.

Özel Primer Hastanesinde yapılan sağlık kontrollerinin ardından dev adamların genel durumunun iyi olduğu belirtildi. Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı oyuncularının kan tetkiklerinin yapılmasıyla başlayan kontroller; iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde devam etti. Akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla sporcularımızın kontrolleri tamamlandı.

Dün sabah erken saatlerde Özel Primer Hastanesine ki kontrolde Royal Halı Gaziantep Basketbol takımında yeni transferlerden Tomislav Ruzic, Corry Higgins, Jawad Williams, Paul Harris, Gökhan Şirin, Tufan Önen ve Altan Erol yer alırken eski oyunculardan ise kaptan Erden Eryüz, Can Uğur Öğüt ve Oliver Stevic katıldılar. Domen Lorbek ve Earl Calloway Slovenya kampında takıma katılacaklar.

Royal Halı Gaziantep Basketbol Genel Menajeri Boray Dai, Türkiye basketbol birinci liginin her geçen sene daha da güçlü hale geldiğini ve kendilerinin de hedef büyüten bir takım olarak bu doğrultuda gerekli çalışmalar yaptıklarını aktardı. Dai, Slovenya kampında takım kimyasını oturtmaya çalışacaklarını ve güç depolayan bir ekiple ülkeye dönüş yapacaklarını sözlerine ekledi.