ROYAL HALI GAZİANTEP – PINAR KARŞIYAKA

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY

TARİH: 12 MART CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 16.00

HAKEMLER: ZAFER YILMAZ – SEMİH VURAL – İBRAHİM ALTINTAŞ

YAYIN: LİG TV 2

Basketbol erkekler süper liginde mücadele eden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, bugün kendi evinde Pınar Karşıyaka’yı konuk ediyor. FıbeEuro Cup’tan elenmesinin ardından geçen hafta deplasmanda güçlü rakibi Demir İnşaat Büyükçekmece’yi 97 – 81 gibi farklı bir skorla mağlup eden Potanın Ağaları, ligde moral kazanmıştı. Bu gün Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda oynanacak müsabaka saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşma Lig TV 2’den canlı yayınlanacak. Müsabakayı Zafer Yılmaz, Semih Vural, İbrahim Altıntaş hakem üçlüsü yönetecek. Play Off finallerine kalma adına ligde 30 puanı bulunan Royal Halı Gaziantep averajla 7. sırada bulunuyor. Eflatun – sarılı ekip bugün oynayacağı maçı taraftar desteği ile kazanarak avantaj elde etmek amacında.

TARAFTARSIZ OLMAZ

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor. Bu nedenle arkasında ki en büyük desteği olan taraftarları bu maçta da görmek istiyor. Dev adamlar Play Off mücadelesinde en güçlü ekiplerinden biri olan Pınar Karşıyaka’yı mağlup ederek ilk 8 avantajını sürdürmek istiyor. Bu nedenle taraftarlar her zaman olduğu gibi bugünde Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda ki yerlerini alması gerekiyor.

TEK HEDEFLERİ LİG

Sezonun tamamlanmasına 10 hafta gibi kısa bir süre kalan erkekler basketbol süper liginde Royal Halı Gaziantep’in dev adamlar tek hedefi Play Off finallerine kalmak. Süper lige çıktığından bu yana hiç Play Off finallerine katılamayan temsilcimiz, bu sezon bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Pınar Karşıyaka maçını da kazanıp yoluna emin adımlarla ilerlemek isteyen potanın ağaları, kalan haftaların tamamında galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU