Beko basketbol ligi temsilcimiz Royal halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Mavi – Beyazlılarda daha önce sakatlık geçiren Hakan Demirel’in de antrenmanlara başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

GÜZEL OYUN OYNUYORUZ

Taraftarlardan destek beklediklerini söyleyen Royal Halının dev adamları, “Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Bizi izlemeye devam etsinler. Her geçen hafta bizlere karşı taraftarlarımızın büyüyen güzel bir basketbol sevgisi var. Ona da layık olmaya çalışıyoruz. Güzel oyun oynuyoruz. Bu hafta sonu kendi evimizde Beşiktaş ile mücadele edeceğiz ve bu maçta taraftarlarımızın daha çok desteğine ihtiyacımız var ” dediler.

TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Euroleage’de mücadele eden güçlü rakipleri Beşiktaş karşılaşmasında taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunun altını çizen oyuncular, “Bu maçı almamız dahilinde kalan maçlarımızda kendimize olan özgüvenimizle mücadele ederiz. Çünkü puansal açıdan tamamen rahatlamış bir konuma geliriz ve müsabakalara daha rahat çıkarız. Stresten tamamen arınmış olarak rakiplerimizin karşısına çıktığımızda ligde yenemeyeceğimiz takım olmaz” şeklinde konuştular.