Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, alt sırlardan uzaklaşma ve ligde kalıcı olma adına Antalya kampında sıkı bir çalışma programında geçiyor.

YARARLI OLACAK

Artık ligin kalan haftalarında kaybedecek bir şeylerin olmadığını söyleyen Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü Nenad Markovic, “Bu nedenle takımın kimyasını oturtmak ve kendi oyun sistemimizi alıştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antalya kampı bu anlamda bize faydalı olacaktır. Sezon başından bu yana hiç te istemediğimiz sonuçlar aldık ama artık galibiyetler alarak ligde çıkış yakalamak ve küme hattından uzaklaşmak zorundayız” dedi.

KAZANMAK SORUNDAYIZ

Ligde ki kredilerinin bittiğini kaydeden Markovic, “Gaziantep şehrini süper ligde temsil edilmesi gerekiyor ve bu anlamda da hem bizlere hem de oyuncularımıza büyük işler düşüyor. Gelecek hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Eskişehir maçından itibaren seri galibiyetler alarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Oyuncularımın kampta ki hırs ve azmi bizleri umutlandırdı. Artık kazanmak zorundayız ve arka arkaya alabileceğimiz galibiyetlerle taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU