Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarete bulundu. Ziyarette Şehitkamil Belediyesi Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması ve inşaat sektörü sorunları konuşuldu. Başkan Fadıloğlu, projeye katkı sağlayacak her görüşü dikkate alacaklarını söyledi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk, Başkan Fadıloğlu’na yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgi verdi ve sektörün sorunlarını anlattı. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler de ziyarette Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na eşlik etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile Başkan Yardımcımız Murat Özgüler iade-i ziyarette bulundular. Yapmayı planladıkları ve yapılan projeleri anlattılar. Şehrimizin sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Biz de meslektaşlarımızın ve mesleğimizin sorunlarından bahsettik. İleriki dönemde de Gaziantep için ortak paydada buluşup şehrimiz için güzel projeler yapmayı düşünüyoruz. Şehitkamil Belediyemize destek olacağız. Başkanlarımız, meslektaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları bildiklerini, bu sorunları çözmek adına her zaman bizlere yardımcı olacaklarından bahsettiler. Verimli bir ziyaret oldu” şeklinde konuştu.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SANAT MERKEZİ

Projede 1. olana 50 bin TL, 2. olana 40 bin TL, 3. olana 30 bin TL ödül verilecek. Yarışma 14 Haziran 2016 günü saat 17.00’da sona erecek. Proje hakkında ayrıntılı bilgi Şehitkamil Belediyesi resmi internet sayfasından elde edilebilir. HABER MERKEZİ