Gaziantepspor tarihinde öyle bir noktaya geldi ki artık küskünlükleri, dargınlıkları ve husumetleri bir tarafa bırakma zamanının olduğu bir haftaya girdik.

Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, Spor Toto Süper ligde küme düşme korkusunu ziyadesiyle yaşarken rakiplerine göre daha avantajlı konumda sezonun son haftasına giriyor.

GAZİANTEPSPOR DEĞİL GAZİANTEP DÜŞER

Şehirde birçok kesim başta başkan İbrahim Kızıl ve yönetime olan tepkisini takımın kümeye düşmesini isteyerek dile getiriyor. Gaziantepspor’un kümeye düşmesi demek Gaziantep şehrinin süper lige veda edeceği anlamını taşıyor. Gaziantepspor sadece bu şehri değil aynı zamanda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini temsil ediyor. Halkın tek mutluluğu olan kırmızı – siyahlı ekip aynı zamanda bu Gaziantep kentinin vizyonunu oluşturuyor. Bu nedenle Gaziantepspor’a destek artarak devam etmeli.

KENETLENMELİYİZ

Perşembe günü akşam Kamil Ocak Stadyumunda sahaya çıkacak olan futbolcularımız Antalyaspor ile puan savaşı verecek ama savaşçılara ise destek şehrin bütün kesimlerinden gelmesi gerekiyor. Gaziantep şehri ne zaman sıkışık bir duruma düşse başta valisi olmak üzere belediye başkanları, sanayi ve ticaret odaları, sivil toplum örgütleri ile her kesim destek amaçlı birbirleriyle kenetlenirken aynı kenetlenmeyi Antalyaspor maçı öncesi de göstermeliyiz.

A.SERDAR ÖZEKŞİ