Gaziantepspor takım kaptanı Elyasa Süme Bursaspor maçı öncesinde de iddialı konuştu. Takım olarak kazanmaya alıştıklarını belirten Kaptan, “Yeni yıla da gerçekten iyi bir başlangıç yaptık. Takım olarak artık kazanmaya alıştık ve bu gerçekten tarif edilemez bir duygu. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta mağlup ettiğimiz Kasımpaşa zorlu bir rakipti ve yarın da oynayacağımız Bursaspor’da gerçekten çok kaliteli bir takım. Kolay bir karşılaşma olmayacak ama biz ev sahibi avantajımızı kullanıp bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

“MORALİMİZ ÜST SEVİYEDE”

Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Elyasa, “Gerçekten iyi bir çıkış yakaladık ancak hedefi belirlememiz açısından Bursaspor maçı büyük önem taşıyor. Takımdaki herkesin morali üst seviyede ve bunu sürdürmek istiyoruz” dedi.

“DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Gaziantepspor takım kaptanı Elyasa Süme taraftara da bir mesaj göndererek, “Biz gerçekten takım olarak iyi işler yapıyoruz. Artık taraftarımızda yanımızda olmalı ve bu takıma destek vermeli. Bursaspor maçında hava soğukta olsa bize destek vermelerini istiyorum ve bizde alacağımız galibiyeti taraftarımıza hediye etmek istiyoruz” dedi.

“HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ”

Takımın son 10 maçta sadece bir kere yenildiğini söyleyen Elyasa, “Ligin ilk yarısını iyi kapattık ve bunu şuan devam ettiriyoruz. Bence daha iyi yerlerde olabilirdik ama bazı talihsizlikler yaşadık. Şuan belirli bir hedef koymuyoruz çünkü tek tek bakmak istiyoruz. Her maça üç puan parolasıyla çıkıyoruz ve bu doğrultuda devam edeceğiz. Kendimize olan güvenimiz tam ve bunun için şuan sadece desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Taraftarımızın yanımızda olması bizi ekstra motive ediyor. İnşallah Pazar günü Gaziantepli abiler, kardeşler bizlere destek olmak için tribüne gelecek ve bizde galip geleceğiz” diye konuştu.