Gaziantepspor Teknik Direktörü okan Buruk Konyaspor maçından dersler çıkardıkları ve Kamil Ocak’ta galibiyet serisini sürdüreceklerini söyledi.

Pazartesi antrenman yaptıklarını belirten Buruk, “yeniden topbaşı yaptık. Bir günlük izinde düşünce ve doğruları anlamak için dinlenmek iyi oldu. Bu hafta zorlu bir maça çıkacağız. Galatasaray’ın durumu ne olursa olsun çok zorlu maç bizi bekliyor” dedi.

SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Kendi sahamızda yakaladığımız bir galibiyet serisi var. Bizde bunu devam ettirmek istiyoruz. Puan olarak daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Oyuncularım da bunu en iyi şekilde anlıyorlar. Hepsiyle konuştuk. İnşallah hafta sonu daha iyi şekilde çalışıp geçen haftadan dersler çıkarıp bu hafta daha iyi maç bizi bekliyor. İnşallah öyle olacak.

TARAFTAR FEDAKARLIK YAPSIN

Her zaman söylüyoruz. Taraftar bizim yanımızda olunca gücümüz iki katına çıkıyor. Takım olarak belli ölçüde yol aldık. Biz burada fedakarca birşeyler yapıyoruz. Taraftar olarak yanımızda olup onlardan da fedekarlık bekliyoruz. Onlardan da aynı şeyi bekliyoruz. Bu hafta stada gelip bize destek olurlarsa Gaziantepspor’un gücünü ikiye katlayacaktır” diye konuştu.