Yağcı:"Ufak tefek sıkıntılarımız var"

Gaziantep'te 520 bin 264 öğrenci, dün çalan ilk ders ziliyle eğitim-öğretime başladı. Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, binalar ile alakalı ufak tefek sıkıntıların olduğunu söyledi.

Gaziantep'teki 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmayan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Abdullah Kepkep İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğretmen ve okul idarecilerinden bilgi aldıktan sonra sınıfları gezen Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Yağcı, öğrencilerle yakından ilgilendi.

UFAK TEFEK SIKINTILAR VAR

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başladığını belirterek, "Şehitkamil ilçesinde yaklaşık olarak 10 bin öğretmen, 187 bin öğrencimiz ile inşallah kazasız belasız başladık. Herhangi bir sıkıntının olamayacağını düşünüyorum. Tabi ki binalarımız ile alakalı ufak tefek sıkıntılarımız var. O sıkıntıları da gidermeye çalışıyoruz. Büyük bir kısmını da giderdik. Bu gün de Abdullah Kepkep İlkokulu'nu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz ile beraber olduk. Onları dinledik, onlarla biraz oyun oynadık. İnşallah herhangi bir sıkıntının olacağını zannetmiyorum. 2014-2015 eğitim öğretim yılının Şehitkamilimize, Gaziantep'imize, memleketimize hayırlıUğurlu olmasını temenni ediyorum." diye konuştu. İHA