Gaziantep Pazarcıklılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, merkezi Gaziantep'te bulunan Tilkiler Köyü Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Tilkiler Köyü Derneği Başkanı Av. Yılmaz Ovayolu ve yönetim kurulu üyeleri, Pazarcıklılar Derneği Başkanı Ali Rıza Kasakolu ve yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılarken, ziyaret son derece samimi bir ortamda gerçekleşti.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

Tilkiler Köyü Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Yılmaz Ovayolu, bir yıl önce kurulan derneğin kısa sürede önemli çalışmalar yaptığını belirterek, çalışmalar hakkında bilgi verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pazarcıklılar Derneği Başkanı Ali Rıza Kasakolu da, dernek faaliyetlerini anlatırken, arsası alınan ve inşaatı başlayacak olan Gaziantep Pazarcıklılar Kültür Merkezi hakkında açıklamalarda bulundu.

ORTAK HAREKET EDECEKLER

Ziyaret sırasında yapılan konuşmalarda, Gaziantep'te 100 bini aşkın Pazarcıklı nüfusun bulunduğu belirtilerek, hemşehriler arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması, karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendirilmesinin önemine dikkat çekildi. İki başkan da çalışmalarda işbirliği ve güç birliği yapma konusunda hemfikir olurken, bundan böyle tüm projelerde birlikte hareket edeceklerini ifade ettiler. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT