Gençler A2 Klasman Ligi 7.grup şehrimizi temsil eden Büyükşehir Belediyespor ile Gaziantepspor Gaski tesislerinde karşı karşıya geldi.

Grup liderliğini sürdüren mavi – beyazlılar, ilk yarıda bulduğu gollerle GaziantepsporA2 takımını 3-1 yenerek galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Gaziantep derbisinde, Büyükşehir Belediyespor ile Gaziantepspor A2 Takımları karşı karşıya geldi. Gaziantepspor karşısında etkili futbolu ile dikkat çeken mavi-beyazlı takım, üst üste bulduğu gollerle bir anda skoru 3-0’a getirdi. Karşılaşmanın son bölümünde Gaziantepspor’un bulduğu tek golle skor 3-1 oldu.

Derbi maçında takımın çok iyi mücadele ederek önemli bir galibiyete imza attıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Altyapı Teknik Sorumlusu İsmet Çetin, “Bu maça çıkmadan önce en yakın rakibimizden 7 puan farkla lider durumdaydık. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularım sahada kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Pozisyonları iyi değerlendirdik ve sahadan 3-1 galip ayrıldık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Galibiyet serimiz devam edecek” dedi.

HAKEMLER KAZA GEÇİRDİ

Büyükşehir Belediyespor ile GaziantepsporA2 takımları arasında oynanan karşılaşmasını yönetecek olan Hatay bölgesi hakemlerinden Abdullah Çaparoğlu ile yardımcı hakem Ahmet Yapıcı maça gelirken trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan hakemlerin tedavileri ayakta yapılırken, yerlerine Gaziantep bölge hakemlerinden Bilgin Budumlu ve İbrahim Yurday Güvenç görev aldı.

Gaziantep Büyükşehir BelediyesporA2: Halil İbrahim Öngüç***Abdulcelil Ayhan***Hanifi Armut***Erman Özden***Olcay Berk ***Onur Kalafat ***Yücel Candemir***Erdal Güneş***Mustafa Etoğlu***Cafer Akpak ***İbrahim Halil Yıldırım***

GaziantepsporA2: Muhammed Tosun*Mustafa Kemah** İbrahim Halil Esen*Taha Yağız Baysal**Veysel Hüseyinoğlu*Ferhat Kaya*Güray Gazioğlu**Mustafa Özdemir*Vakkas Yiğit*Ümit Deniz*Seçkin Öney*

CİHAN HANCIOĞLU