Kırmızı – siyah ve beyazlı ekibin teknik direktörü Erkan Sözeri, iç sahada elde edilen başarıları deplasmanda da yakalamak zorunda olduklarını belirtti.

BERABERLİĞE RAZI OLDUK

Teknik direktör Erkan Sözeri, yaptığı açıklamada, iyi bir takımlarının olduğunu ve kaliteli futbol oynamaya çalıştıklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren iyi bir ritim yakaladıklarına inandığını belirten Sözeri, "Adana Demirspor gibi bir deplasmandan puanla dönmek sevindirici. Adana deplasmanında kazanmaya da yaklaşmıştık ama bazı hatalarımız nedeniyle goller yedik ve beraberliğe razı olduk. Futbolda yenmek kadar yenilmek veya berabere kalmak da var. Futbolun gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

İYİ YOLDAYIZ

Erkan Sözeri, iyi yolda olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti.

"Şu an için deplasmanda başarılı görünmüyoruz ama iyi yoldayız. İç sahadaki başarıyı dış sahaya da yansıtmak istiyoruz. Bunun için daha fazla çalışıp, eksikliklerimizi giderirken hatalarımızdan da ders çıkaracağız. Yolumuzun mutluluğa ulaşacağı kanaatindeyim. İnşallah taraftarımızla el ele vererek daha güzel sonuçlar da elde edebileceğiz."

SPOR SERVİSİ