Bu sezon geride kalan haftalarda deplasmanlardan beraberliklerle dönen kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, henüz üç puanı bir arada göremedi.

SEVİNEMEDİLER

TFF birinci lig temsilcimiz Gazişehir Gaziantep bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçın hiç birinde gol sevinci yaşayamadı.

Temsilcimiz, kalesinde de az gol görmesine rağmen İstanbulspor ve Denizlispor maçlarında 1 – 0’lık sonuçlarla sahadan mağlubiyetlerle ayrılırken, Samsunspor, Boluspor ve Ümraniye Belediyespor maçlarından ise golsüz eşitlikle sahadan ayrıldı.

BU DEFA OLACAK

Gazişehir Gaziantepli futbolcular, hiçbir deplasman maçında galibiyetle dönememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken, bugün oynayacakları Adana Demirspor karşılaşmasından ise mutlaka galip gelerek döneceklerini ifade ettiler.

Hedeflerine ulaşabilmek adına her maçın kendileri açısından final niteliği taşıdığını aktaran futbolcular, artık içeride ve dışarıda oynadığımız her maçtan puanlarla ayrılmak zorundayız. Son haftalarda ki çıkışımızı Adana’da da sürdürmek istiyoruz, açıklamasını yaptılar.

DEPLASMANDA OYNANAN MAÇLAR

SAMSUNSPOR – GAZİŞEHİR GAZİANTEP 0 – 0

BOLUSPOR – GAZİŞEHİR GAZİANTEP 0 – 0

İSTANBULSPOR – GAZİŞEHİR GAZİANTEP 1 – 0

DENİZLİSPOR – GAZİŞEHİR GAZİANTEP 1 – 0

ÜMRANİYE – GAZİŞEHİR GAZİANTEP 0 – 0

MUHARREM TÜRKOĞLU