Sezon başında Boluspor’dan transfer edilen ancak bir türlü forma şansı bulamayan İsmail Haktan Odabaşı’na eski kulübü talip oluyor.

Teknik direktör Ali Yalçın ile çıkış yakalayan Denizlispor kırmızı – siyahlı temsilcimizin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Devre arasında 4-5 oyuncu ile yollarını ayıracak olan yeşil-siyahlılar, bu oyuncuların yerini kaliteli isimlerle doldurmak istiyor. Denizlisporlu kurmayların gizliden nabız yokladığı isimlerin başında eski oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı geliyor.

2012-2013 sezonunda Denizlispor’la çıktığı 29 maçta 5 gol 8 asist ile takımın yıldızı olan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Gaziantepspor forması ile sadece 13 dakika süre alabildi. Gaziantepspor’dan ayrılmayı kafasına koyan genç oyuncu, devre arasında Denizlispor’a gelmeye sıcak bakıyor. 2 sezon önce Bursapor’dan kiralanan ve sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona eren İsmail Haktan Denizlispor’dan ayrılırken “Profesyonel futbolcular için para önemlidir ancak benim için mutluluk ve huzur paradan önemlidir. Denizli’de çok mutlu bir yıl geçirdim.” ifadelerini kullanmıştı.