Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un transfer ettiği ve imza attırdığı Denizlispor futbolcusu Himmet Ertürk transferinde pürüz çıktı. Denizlispor imzadan sonra çıkış yaptı ve bu futbolcu için Büyükşehir'i 400 bin lira vermesi gerektiğini iddia etti.

Denizlispor ile sözleşmesi sona eren futbolcu Gaziantep BB ile anlaşmaya varmış iş imzaya kalmıştı. Denizlispor altyapısından yetişen futbolcu için yeşil siyahlı kulüp istediği yetiştirme bedelini 400 bin lira olarak açıkladı.

Bugün Denizlispor kulübü yapılan yazılı açıklamada Muhammet Himmet Ertürk’ün yetiştirme bedeli belirtildi, yeşil siyahlı kulübün daha azına razı olmayacağı kaydedildi.

İŞTE O AÇIKLAMA

M.HİMMET ERTÜRK TRANSFERİYLE İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

FUTBOLCUMUZ MUHAMMET HİMMET ERTÜRK’ÜN GAZİANTEP B.B. SPOR’A İMZA ATTIĞINI BASIN KANALIYLA DUYDUK. FUTBOLCUMUZA BELİRLEDİĞİMİZ YETİŞTİRME BEDELİ 400.000 TL’DİR. BU ÜCRETTİ İNDİRDİĞİMİZ YÖNÜNDEKİ HABERLER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR.. YETİŞTİRME BEDELİMİZ YUKARIDA BELİRTTİĞİMİZ GİBİDİR. BU ÜCRETİ GETİRDİĞİ TAKDİRDE TRANSFERİNİN GERÇEKLEŞEBİLECEĞİNİ KAMUOYUNUN BİLGİSİNE SUNARIZ.