Transfer döneminin başında Elazığspor’dan Trabzonspor’a giden Deniz Yılmaz’a Gaziantep Büyükşehir Belediyespor talip oldu.

Karadeniz ekibinin Cardozo’yu kadrosuna katmasının ardından teknik direktör Vahid Halilhodzic’in yedek olarak düşündüğü genç golcüye mavi – beyazlı yönetim talip oldu.Düzce Topuk Yaylasında kamp çalışmalarını devam ettiren PTT birinci lig temsilcimizde Futbol Şube Sorumlusu Çetin Katırcıoğlugil, transferi henüz tamamlamadıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü;Bu sezon bu takıma belli bir hedef koyduk ve şampiyonluk yolunda iyi bir forvet transfer etmek istiyoruz. bu anlamda Deniz Yılmaz veya o kalitedeki birkaç isimle görüşmelerimiz devam ediyor. Kamp çalışmalarımız devam ediyor ve burada oynadığımız hazırlık maçlarımızda teknik ekibimiz aksayan noktaları tespit ederek gerekli takviyeleri yapacağız. Bu anlamda da özellikle forvet hattına kaliteli bir golcüyü transfer etmek istiyoruz.

Şu an kadrolarının büyük bir bölümünün tamamlandığını ifade eden Katırcıoğlugil, “transfer döneminden bu yana kadromuza kattığımız oyuncularla iyi bir ekip oluşturduğumuza inanıyorum. Ama biz hedefleri yüksek olan bir kulüp olduğumuz için her durumu göz önünde bulunduruyoruz. Bu anlamda hazırlık çalışmalarını sürdüren teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda gerekli takviyeler mutlaka yapılacaktır” dedi.

Süper lig düzeyinde bir forvetle mutlaka anlaşma yaparak kadrolarını daha da güçlü hale getireceklerini ifade eden Katırcıoğlugil, “Kadromuz yüzde 80 oranında oluştu. Ama iyi bir forvetle takımı süslemek istiyoruz. Bu anlamda önemli isimlerle temas halindeyiz. Deniz Yılmaz ve o kalitedeki birkaç isimle daha görüşüyoruz. Bu yöndeki tercihimiz yerli veya yabancı isimlerden oluşabilir. Özellikle takıma uyum sağlayabilecek ve katkı sunabilecek herkesle görüşmeye, takıma kazandırmaya hazırız. Ümit ediyorum ki, kaliteli bir forvetin ardından takımın gücü de gözle görülür şekilde artacaktır. En kısa sürede bu yöndeki çalışmalarımızı da tamamlamak, sezon hazırlıklarını tam kadro sürdürmek niyetindeyiz” şeklinde konuştu.