Halkların Demokratik Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Osman Demirci, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaret eden Demirci, “1 Kasım seçimlerinde barış ve kardeşlik kazansın” dedi.

GERGİNLİK HAKİM

Gaziantep’te esnafın yoğun olarak bulunduğu Gaziler, Karagöz, Mütercim Asım Caddeleri ve Gazi Muhtar Paşa Bulvarı’nı ziyaret eden HDP Gaziantep Milletvekili Adayı Osman Demirci, ülkedeki gergin ortamın ticarete de yansıdığını ifade etti. Esnaftan HDP için destek isteyen Demirci, “Esnafımızın büyük bölümü satışların durgunluğundan şikayetçi. HDP, küçük esnafı koruyacak politikalar geliştirecek. Başta vergi olmak üzere, esnafın yükünü hafifletecek” diye konuştu.

KADER SEÇİMİ

1 Kasım seçimlerinin önemine de değinen Demirci, şöyle devam etti: “1 Kasım’da yapılacak olan milletvekili seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bu seçim ülkemiz için adeta kader seçimidir. Ülkemizin geleceği bu seçimden çıkacak sonuçlara göre şekillenecek. Şu anda ülkemizin en fazla ihtiyacı olan şeyler barış, demokrasi ve kardeşliktir. Seçim sonucunda barış, demokrasi ve kardeşlik kazansın istiyoruz. Bizim önceliğimiz barıştır. Barış sağlansın, kimse ölmesin istiyoruz. Artık ölümler son bulsun istiyoruz.” BÜLTEN