Halkların Demokratik Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Osman Demirci, yarın yapılacak olan seçimlerin huzur içerisinde geçmesini diledi. Demirci, halkın iradesinin ortaya çıkmasını sağlayan seçimlerin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu vurguladı.

Demirci, “TBMM’nin yeni üyelerinin belirleneceği bu seçimler, ülkemizin geleceğini yakından ilgilendiriyor. Ülkemizin geleceğine kayıtsız kalmayalım, oyumuzu mutlaka kullanarak, irademizin sandığa yansımasını sağlayalım. Seçimlerden demokrasimiz güçlenerek çıksın. Sorunlarımız var, sorunlarımızı da demokrasi içerisinde çözelim. Daha güçlü bir demokrasi ve hukukun üstünlüğünün egemen olduğu bir yönetim anlayışı için mutlaka sandığa gidelim” dedi.

SON SÖZ SEÇMENİN

“Kimsenin burnu kanamadan seçimleri gerçekleştirelim” diyen Osman Demirci, şöyle devam etti: “Seçim öncesi tüm vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya çağırıyoruz. Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde yapılmasını, seçmen iradesinin sandığa tam olarak yansımasını bekliyoruz. Kimsenin burnu kanamadan bu seçimleri gerçekleştirelim. Çünkü, hiçbir mevki ve makam, bir insanımızın canından daha kıymetli değildir. Artık son karar seçmenindir, sandığındır. Sandıktan çıkacak sonuca da herkes saygı duymalıdır."

SANDIKTAN BARIŞ VE KARDEŞLİK ÇIKSIN

Demirci, "Türkiye olarak çok kısa aradan sonra ikinci kez sandık başına gidiyoruz. HDP olarak 7 Haziran seçimlerinde kazandığımız başarıyı bu seçimlerde daha da arttıracağız. Çünkü HDP, ırk, din, dil, mezhep ve memleket ayrımı yapmadan toplumun tüm kesimlerini kucaklayan politikası ile her geçen gün halklarımızın daha fazla sevgisini kazanıyor. Bütün bu düşüncelerle, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde sandıktan demokrasi, barış ve kardeşlik çıksın istiyoruz. Seçim sonucunda, ülkemizin en fazla ihtiyaç duyduğu bu kavramların güçlenmesi, geleceğimiz açısından son derece önemlidir. Oylarınız barış için, demokrasi için, kardeşlik için olsun.” HABER MERKEZİ